joi, 8 ianuarie 2009

Asteptarile mele sunt simple


Vreau sa fiu fericita,sa fac in fiecare zi ceva diferit,sa am garsoniera mea de pe geamul careia sa vad un teren de joaca plin de copii in fiecare seara,sa am mereu veioza mea portocalie si sa pot sa o sun si dupa trecerea anilor,cu aceasi seninatate si bucurie,pe prietena mea cea mai buna.
E cam devreme sa ma gandesc la asta dar vreau sa fiu fericita cu viata mea,sa nu se rezume tot la bani,sa nu fac ce vor altii,si cel mai immportant sa nu am sef.

8 comentarii:

  1. E frumos atunci cand oamenii nu isi doresk lucruri marete, ci unele simple dar care ar face viata de n ori mai speciala! Iti doresk ca toate lucrurile de care vorbeai in postare sa ti se implineask.

    RăspundețiȘtergere
  2. lucrurile simple uneori sunt minuni .
    incepe !

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrurile simple si marunte fac viata sa merite sa fie traita. Sper sa obtii ceea ce iti doresti si sa iti doresti ceea ce obtii :)

    P.S. Toate postarile de pe blogul meu sunt scrise de mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. off topic. Nu stiam de caseta porno:)) Oricum imi place cum joaca in GG, fiecare are dreptul la viata particulara si face ce vrea. ti-am dat comm pentru ca nu stiam cum sa-ti raspund la comenturi ca sa le vezi:). Multumesc! O zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. m-ai dat gata cu seful...succes iti zic si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. majoritatea vrem asta.dar ne pierdem pe drum.[felicitari pentru atitudinea de pe blogul lui Chirila. e placut sa vezi ca mai sunt si oameni de genul asta si ca nu sujnt singura care asculta vama la epuizare si nu il place pe Chirila. am avut ocazia sa ii iau interviu. nu mi-a parut rau ca nu am ajuns. m-am intalnit pe strada cu el si m-am uitat in alta parte. si sunt fan vama. pe banii mei isi mananca painea si vine la concerte.]

    RăspundețiȘtergere
  7. Succes!
    Si mie mi a placut atitudinea ta de pe blogul lui Chirila!eu nu spun ca nu il suport,pentru ca il inteleg!dar e cam prea irascibil!

    RăspundețiȘtergere